Goedkope vliegtickets boeken?

Voor het zoeken van de voordeligste vluchten is www.vliegennaar.nl favoriet bij de Vindeenreis.nl redactie. Uniek is hun gratis flight alert service: geef op wat je max. wilt betalen voor jou reis en ze sturen je een mailtje als er een passende actie is.

Dagelijks tienduizenden vluchtaanbiedingen

vliegen-naar

De redactie van vliegennaar verwerkt dagelijks tienduizenden nieuwe vluchtaanbiedingen voor vele honderden bestemmingen in Europa en wereldwijd. Per bestemming worden de automatisch voorgeselecteerde aanbiedingen handmatig beoordeeld en gecontroleerd. Daarnaast worden relevante alternatieve reisroutes meegenomen in het overzicht. Vertrekken vanaf een andere luchthaven kan soms veel gunstiger uitpakken, maar ook alternatieven zoals trein, bus of een vliegticket in combinatie met een hotel boeking worden meegenomen.

Prijzen die eigenlijk niet kunnen

Om op de hoogte te blijven van Error Fares – prijzen voor vliegtickets die eigenlijk niet kunnen en acties waarvan je je afvraagt hoe het mogelijk is dat de tarieven zijn goedgekeurd – is er een speciale mailing lijst. Het gaat om bijzondere kortlopende acties voor buitengewoon lage tarieven. Voorbeelden zijn de KLM Werelddeals en TUI Ticket Sale. Zeker wanneer je flexibel bent met reisdata is dit een aanrader om in de gaten te houden.

Onze laatste Reistips voor Goedkope Vliegtickets

Bekijk onze laatste reistips om goedkope vliegtickets te scoren.

Meer Goedkope Vliegtickets

Naast bovenstaande site en de reistips die hierboven zijn uitgelicht, zijn de volgende websites zeker een bezoekje waard als je op zoek bent naar voordelige vluchten.

[Jouw Site Hier?]