Wintersportvakantie met sneeuwgarantie

wintersport

Wil je voor je jouw vakantie boekt weten hoeveel kans er op sneeuw is in het skidorp van je keuze? Check dan waarligtdesneeuwwel.nl. De site biedt daarbij ook een overzicht van touroperators die reizen naar de bestemming aanbieden

Waar Ligt de Sneeuw Wel?

Sneeuwzekere wintersport aanbiedingen voor de maanden november tot en met april vind je op waar ligt de sneeuw wel (punt nl). Geef aan wat je reisbudget is, gewenste reisduur en ski-factor voor een overzicht van de beste wintersportaanbiedingen.

Ski-Factor

SnowboardenDe Ski-Factor is een rapportcijfer voor elke wintersportbestemmingen voor een specifieke maand. Er wordt rekening gehouden voor de gemiddelde sneeuwhoogte die maand, de totale lengte van de skipistes, de aanwezigheid van sneeuwkanonnen, de lengte van het wintersportseizoen en, of er bijvoorbeeld een gletsjer nabij is. Alleen als al deze factoren optimaal zijn kan een skigebied een 10 krijgen.

Persoonlijke Deal Alerts

Om snel een wintersportvakantie te vinden die past bij jouw budget kun je gratis een persoonlijke deal alert instellen. Geef aan wanneer je weg wilt en wat jouw budget is, en per email blijf je op de hoogte van nieuwe aanbiedingen.

De nieuwste Reistips voor de Wintersport

Bekijk hier de laatste reistips voor dit wintersportseizoen.

Meer Wintersport

Naast bovenstaande site en de skidorpen die hierboven staan beschreven, zijn de volgende websites en blogs over de beste pistes een aanrader!

[Jouw Site Hier?]